Beoordelingen van Arari Den Haag

Recente recensies van Arari Den Haag

5 sterren na 24 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en vers eten. Mij kinderen vonden de quinoa champ heel lekker en het was precies genoeg. Ik had zelf de biet it burger. Heerlijk smeuïg en zoet. De salade die ik als extra had besteld was eigenlijk niet nodig. Volgende dag opgegeten en nog steeds lekker! Fijn dat de prijzen niet te hoog zijn, daardoor kunnen we het vaker bestellen.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de beste vega restaurants uit den haag

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en gezond!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijke noodle bowl op vandaag met een megalekkere, pittige pindasaus. Altijd goede, vriendelijke service :-)

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een super service!!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere bean. Wrap en de nieuwe crunchy and spicy avocado ook echt een aanrader!!!😋😋😋

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje met de lunch als ik hier bestel! Beanburger is toch wel m’n favorietje. Alle sapjes ook heerlijk 😍 Zeker bestellen hier! 🤗

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk geluncht! Aanrader!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, vers en gezond!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke koffie met havermelk en een biet it burger afgehaald. Heerlijk en het was netjes op tijd klaar om af te halen, 5sterren!!!!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sandwiches and Smoothie Bowls is just what we needed after waking up after a long US Election night. Sustainable packaging and plantbased options did not disappoint, it was heel lekker :) Next time on your terrace!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer was alles perfect!!! vers, lekker en bijzonder goede smaken van alle producten, en geen enkele keer een fout in de bestelling gehad, 5 sterren is te weinig.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de bruine bonen-burger (zoals je al zei) inderdaad megalekker. Bedankt!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn blij dat we Arari hebben ontdekt: lekker & gezond vega eten en altijd een goede service. Toptent!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel het eten, de service en de bezorgen is altijd top!!!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezond, lekker en origineel eten! Vooral de bonenburgerwrap is een aanrader. Ook snelle en vriendelijke bezorging.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers echt om aan te raden 💪🏽