Beoordelingen van Arari Den Haag

Recente recensies van Arari Den Haag

5 sterren na 59 reviews

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel vreemde gang v zaken.Ik bestel online en lees alleen afhalen mogelijk.Prima..ik betaal en rijd erheen.Ia de toko gesloten. Apart dat je kan bestellen bij een gesloten restaurant. Vlg dag word ik wel gebeld..u heeft vanmorgen n bestelling gedaan? We kunnen het niet langsbrengen want al onze bezorgers zijn ee niet.. Dus? Nu krijg ik hopelijk mn geld terug gestort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging! En overheerlijk broodje

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, leuke bezorger ;)

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers, smaakvol, gezond!! En snelle en leuke service!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en originele gerechtjes. Goede smaakverhouding en bereid met verse ingrediënten. Hier komen we zeker terug. Een aanrader!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. En: de abra banana is een topper! Tot de volgende keer!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten en fantastische service

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great coffee, Great food and always a good conversation that comes with the order. Definitly my favourite place to get some tropical spirit during the dark days!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer, we bestellen zeker nog een keer! Met liefde gemaakte, superlekkere vega wrapped burgers, broodjes en shake. Zo mis je geen vlees, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de heerlijke (op kantoor) bezorgde verse broodjes van Arari! Goed belegd, verse producten, smaakt naar meer!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat vegetarisch ook n feestje kan zijn bewijst het assortiment van Arari. Aanradertje dus.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijk broodje.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekkere gezond eten met veel variatie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk op smaak, perfect op tijd :)

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, 1 van de sapjes was voor mij iets te scherp (groen = doen). Is gewoon een kwestie van smaak.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke lunch gister en vandaag!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten weer😋😋

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De double jacks waren weer heerlijk!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk en lekker

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor een prima prijs. Groot fan van de bietenburger. Ook goede sapjes!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk klaargemaakt!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eén van de weinige restaurants die zulke constante kwaliteit eten (en drinken) biedt. Altijd vers, warm en lekker. Aanrader.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en vers eten. Mij kinderen vonden de quinoa champ heel lekker en het was precies genoeg. Ik had zelf de biet it burger. Heerlijk smeuïg en zoet. De salade die ik als extra had besteld was eigenlijk niet nodig. Volgende dag opgegeten en nog steeds lekker! Fijn dat de prijzen niet te hoog zijn, daardoor kunnen we het vaker bestellen.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de beste vega restaurants uit den haag

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en gezond!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijke noodle bowl op vandaag met een megalekkere, pittige pindasaus. Altijd goede, vriendelijke service :-)

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een super service!!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere bean. Wrap en de nieuwe crunchy and spicy avocado ook echt een aanrader!!!😋😋😋

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje met de lunch als ik hier bestel! Beanburger is toch wel m’n favorietje. Alle sapjes ook heerlijk 😍 Zeker bestellen hier! 🤗

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk geluncht! Aanrader!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, vers en gezond!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke koffie met havermelk en een biet it burger afgehaald. Heerlijk en het was netjes op tijd klaar om af te halen, 5sterren!!!!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sandwiches and Smoothie Bowls is just what we needed after waking up after a long US Election night. Sustainable packaging and plantbased options did not disappoint, it was heel lekker :) Next time on your terrace!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer was alles perfect!!! vers, lekker en bijzonder goede smaken van alle producten, en geen enkele keer een fout in de bestelling gehad, 5 sterren is te weinig.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de bruine bonen-burger (zoals je al zei) inderdaad megalekker. Bedankt!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn blij dat we Arari hebben ontdekt: lekker & gezond vega eten en altijd een goede service. Toptent!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel het eten, de service en de bezorgen is altijd top!!!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezond, lekker en origineel eten! Vooral de bonenburgerwrap is een aanrader. Ook snelle en vriendelijke bezorging.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers echt om aan te raden 💪🏽